DADES GENERALS
D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:

Club Patinatge Castelldefels, té la seva seu domiciliada al carrer C/ Doctor trueta, 64, Pista Poliesportiva CAN ROCA,  08860 Castelldefels (Barcelona) , amb CIF G-58.783.887.

En la web, cpcastelldefels.org hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu, sobre els actes i activitats que ofereix o participa el club, sent el esport del patinatge artístic, entrenament, competiciò i tot el relacionat amb aquest esport, la principal activitat social i esportiva.

El principal objectiu de la web és facilitar als usuaris menbres i al públic en general, la informació relativa al club, als actes i competicións on participa o organitza.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment del que es disposa en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporats a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de CPC.

Sempre es respectarà la total i completa confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzats amb la finalitat de gestionar internament els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, fer tasques administratives, així com remetre informació del seu interès, tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica.

Per a exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació haurà de dirigir-se a la seu de l’empresa Club patinatge Castelldefels, i escriure’ns al següent correu info@cpcastelldefels.org o telefona’ns al Telf: 649 987 332.

CONDICIONS D’ÚS
Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos del club o de tercers. La web te un accès públic accesible de manera lliure i un acces privat al qual no podrà accedir si nos es que té els permissos necessaris. Accedir a la zona privada restringida de qualsevol forma o manera, sense autorització o sense legitimitat,  serà considerada una infracció legal de violació de secret.

CPC ha implementat recursos ex-professo, per a protegir-se de les possibles descàrregues no autoritzades de qualsevol contingut gràfic o imatge que contingui aquesta pàgina web. Així pues, queda terminantment prohibida la descàrrega, reproducció, còpia de totes les imatges que apareixen en aquesta pàgina web, per persones no autoritzades. S’autoritza la descàrrega d’imatges per a ús personal, sols i exclusivament a socis o persones amb accés a la part protegida de la web.

Ser usuari de la web de cpcastelldfels.org  implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que fos no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

RESPONSABILITATS
CPC, no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, CPC. es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Tampoc el club es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Així mateix, CPC es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, així com la configuració o presentació d’aquest, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

Li comuniquem que qualsevol preu o tarifa que pugui veure en la nostra web serà solament orientatiu. Si l’usuari desitja saber amb exactitud el preu o tarifa el un abonament o entrada, ha de trucar al telèfon 649 987 332 o acudir a la seu del Club per informar-se de manera veraç.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
CPC és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa.

Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de CPC.

Tota la informació que es rebi en la web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a CPC de manera gratuïta. No ha d’enviar-se informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.

Tots els productes, serveis, logos o imatges d’aquestes pàgines que NO són propietat de CPC són marques registrades o propietat dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per el nostree club. No més apareixen en la web de CPC a l’efecte de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats de Gavà, Barcelona, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

Esperem que t’hagi estat útil la informació, si necessita ampliar-la pot trucar-nos per telèfon, serà un plaer poder ajudar-lo