CLUB DE PATINATGE CASTELLDELFELS

SI VOLS FORMAR PART D'UN GRAN CLUB

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB DE PATINATGE?

Animat i vine a coneixer el nostre club, t’explicarem el funcionament i tot el que has de saber i necessites.

Ens agradarà conèixer-te. T’esperem!

D’Interès

Començament i fi de temporada

La temporada comença a primers de Setembre i finalitza a finals de Juny o Juliol segons el Grup, les dates concretes per cada grup d’entrenament es donaran a conèixer en cada moment, normalment per correu electrònic o web, a tots els inscrits.

Cos Tècnic

Cada grup d’entrenament disposa dels monitors adients a la seva dificultat i tècnica en a la pista. Els entrenaments van supervisats per la coordinadora esportiva que s’encarregarà de fixar objectius per als patinadors/es i categories, fent el seguiment corresponent.

Nivells d’entrenament

Per a “Principiants”

Vols aprendre a patinar? vols conèixer el món del patinatge artístic sobre rodes?
Vine a patinar amb nosaltres a partir de primers de setembre. Per a nen/as a partir de 4 anys.

Pertanyen a aquesta categoria tots els alumnes, independentment de l’edat, fins que tinguin un nivell de patinatge bàsic. Vegeu dies i horaris al seu apartat.  Demaneu informació en: cpcastelldefels@hotmail.com,

“Iniciació” (segons terminologia de la Federació de Patinatge)

Els entrenaments d’aquests nivells es donen els dilluns, dimecres i divendres en horaris concrets i separats en grups (veure l’apartat “horaris“)

“Categories”

Un cop s’han aprovat tots els exàmens de nivell de la Federació Catalana de Patinatge (FCP), s’accedeix a “Categories” on ja es pot participar per edats en els campionats de la FCP. A nivell de Barcelona i si es classifiquen, també pel de Catalunya i Espanya.  Els entrenaments d’aquest nivell es donen els dilluns, dimecres i divendres en horaris concrets, dins del Grup 3.

Suport i Col·laboració: De l’Ajuntament de Castelldefels

Uneix-te al Nostre Club!

Vine a patinar amb Nosaltres!